خون رقیق و تغذیه
راه کار های غذایی برای افراد دارای خون رقیق


تغذیه برای بهبود وضعیت

با ارزش ترین مایع بدن خون است که هر نوع تغییری در آن می تواند مستقیم بر روی سلامت شما تاثیر گذار باشد. خون عامل تغذیه سلول های بدن بوده و میزان غلظت آن بسیار مهم است.
زمانی که خون بیش از اندازه رقیق باشد، امکان بروز خون ریزی ناخواسته در بدن بالا می رود. به عنوان مثال یک خراش کوچک در حین آشپزی و یا کارهای دیگر ممکن است بسیار جدی شود. چون به دلیل افت میزان ویتامین k در خون، کار انعقاد و توقف خونریزی با مشکل مواجه می شود. در این صورت لازم است که حتمن میزان این ویتامین در خونتان بررسی شود. فراموش نکنید زمانی که پیش دندانپزشک می روید یا قرار است یک عمل جراحی (حتی عمل کوچک) انجام دهید ممکن است با عوارض جدی مواجه شوید. برای پیشگیری از این خطرات لازم است که میزان کافی ویتامین کا جذب شود.
ندارد
خبر خوب اینکه مواد غذایی خوبی وجود دارد که حاوی این ویتامین هستند. مواد غذایی سبز رنگ منابع با ارزشی هستند که برای مقابله با عوارض رقیق بودن بیش از حد خون می توانید به سراغ آنها بروید.